Kaleidoskop snů
Promítám si
na projekční plátno tmy
zvukový film svého života.
Vine se, stříhaný touhou,
štěstím či smutnou černotou,
jak vlny neobjeveného moře
u břehů tropického ostrova
To byla naše chvíle
Soumrak se vloudil do tvých očí
Ještě okamžik smí tvoje dlaně
laskat moji rozdychtěnou kůži
Než přijde náhle skutečnost
Na břehy mého ostrova
útočí vlny slaných slz,
které v dáli pozvedla tvá slova
Rozbity o vlnolam mé pýchy
po kapkách vracejí se do moře
Po kapkách,
v nichž zůstávají střípky,
ze kterých skládá se
můj kaleidoskop snů
Přečteno 245x
Tipy 17
Poslední tipující: Dejvis, Kaj, mkinka, Fialový metal, R.C.Šumbera, Sonador, Protos1182, šerý, ukrytá v máku, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)