Nebude to bolet
vezmi si mě tiše
beztak jsem celá tvoje
nechci se tvářit plaše
Chci splynout s tvým dechem
těsně dotýkat se tvých vlasů
nesouvisí to s věkem
navěky znám tvou krásu
Jsi součástí mé duše
jsi pohádkou, v níž žiju
kde koně jsou červené...
Pěkná, povedená .)
01.05.2022 11:37:28 | Constantine