V západu slunce v moři nazí
Já tady, ty tam
Kapky na tvé kůži mě mrazí
Dotek uvítám
Dotek přes dva tisíce kilometrů
Je neskutečný
A moje touha již ve svetru
Navěky zvěční
Navěky zdáš se mé milování
Navěky lásko má virtuální
Lásko má, kterou jen ve snech vídám
Čekám na tebe
Lásko, jež nosíš s noblesou trám
Spasitele
_____________________________
Navěky zdáš se mé věčně snění
Důvod brát prášky na uklidnění (... :))