Jestli jednou vytušíš,
že něco je v nepořádku,
nezbývá už mnoho chvil,
než ze sebe vydám poslední hlásku,
můj plamen vyhasíná,
vůle se láme,
stávám se nečinnou,
vítězí domněnky,
dotýkám se dna,
a v následujícím okamžiku,
mi nejspíš dojde dech,
rozezní se ticho,
roztrhnu se na milion kousků,
a vydám se na pospas větru...
Tehdy chyť mě za ruku,
ať vím,
že tam jsi,
nech mě zakřičet si z plných plic,
zazpívat,
napsat poslední dopis nebo báseň,
zatanči si se mnou,
nebo mě jen drž,
ať mohu Ti sdělit to,
co lidé sdělují těmi dvěma slovy...
miluji Tě