Sbírka: Dlhopolské střípky
Dnes v večer výzvám tě k tanci
Budeme tančit celou noc
Na krk si vezmu diamanty
Nebe mi půjčí, má jich dost
Namísto šatů tma mě halí
Střevíčky v trávě poztrácím
Cvrčci už v stráni housle ladí
Měsíc si chystá ostrý štych
Už jenom ty mi chybíš
Tvá ruka v pase, pevný stisk
Všechny své tance tobě slíbím
Až hlava zatočí se z nich
Krásné. Jsi jako víla. Tančíš jen v noci. V narozeninové básni jsi si dala tmu k očím, k čidlům světla. Zajímavé.
23.05.2022 14:22:30 | Kaj
Neváhal jsem.
ST.
Tanec je nádherná věc.
Střevíce leží v trávě.
Bosé nohy ... chladí rosa.
V trávě, co hostí Kosa.
Toho stejného ... černého.
A šedá paní Kosová sedí a krmí ...
čtyři malé a stále hladové krky.
Krásné dopoledne.
23.05.2022 10:34:02 | Fialový metal
Krásné :) Nakažlivá atmosféra :)
22.05.2022 20:37:56 | Narra