Anotace: Schovat si nohy do písku a po vlnách poslat pár básní...
Když se budí slunce
Schovat si nohy do písku
po vlnách poslat pár básní
zahojit každou bolístku
tím, že se jenom zasním
V té zemi, která nezná žal
co voní mořskou solí
na nebi mraky plují v dál
a srdce mé se hojí
Ta země není jen slunce, pláž
a nad hlavou modré nebe
je láskou, kterou nečekáš
co pokaždé tě svede
To tady slunce chodí spát
po dlouhých promenádách
a přesto zas má sílu hřát
vlnami probuzené zrána
Však břeh, ten ještě slaně sní
když slunce zprudka vstává
a já mu píšu do básní
o tom, jak mám ho ráda
Překrásná, to je pohlazení po duši. Kdybych mohla, dala bych Ti tu tisíc srdíček.
( / )
( )
( )
|
02.06.2022 08:40:57 | CULIKATÁ
Trochu příliš juvenilní, ale...
proBoha... má to rytmus!
Dá se čísti, aniž by laskavému čtenáři vydrkotaly zuby do nikam:)
01.06.2022 18:43:52 | MonoGame