Myšlenky nedají se vyplivnout
myšlenky nedají se skousnout
má láska k tobě nejde ustřihnout
a já dnes zas nemůžu usnout
prosím tě přijeď, na nic nečekej
dávno víš, jak moc se mi stýská
dýl už mě, lásko, čekat nenechej
nad mojí hlavou se pak blýská
poslechni svoje pocity
poslechni, co ti srdce říká
nebraň se rozumem, to nejsi ty
touha se plícemi dýchá
nemůžu vydržet
nechci zapomenout
chci být v tvém náručí
pomalu tvou vůni dýchat
trápení mojí tváří nesluší
na jiného si nechci zvykat
tak přijeď
pohlaď mě
8/2020
Třetí sloka mě dostala, přesně takové je mé moto: Poslouchej své srdce a věř svým instinktům, vždy si pamatuj, že všechno v co uvěříš je možné.
08.06.2022 14:37:45 | Marry31