Anotace: Bohužel mnoho klenotů je neobjeveno...a je to škoda.
Vysoko v horách
Na samotě - nad temnými lesy
tančily dvě krásné - divé ženy
do noci svatojánské zahleděny
magickými kouzly, myšlenkami pohoršeny
Nocí touhy a neřestí zaslepeny
opojné, vnadné - spojení nabízely
než únavou spolu osamocené usnuly
… natěšeny pro překrásné svítání.