Anotace: ...
Až rozdrobí se slova na hlásky
Rozpiju se v hříchu
a schovám se hvězdám
pod těžkou peřinou
Jediný pohled
zodpoví všechny tvé otázky,
když se náš okamžik
rozpustí v tichu
Proklouzne sevření přítomnosti
a stane se
vzdálenou vzpomínkou
ve smyčkách času
V nevyřčeném souhlasu
svaly ochabnou opojností
a naše já přestanou existovat