Pod víčka vložila jsi chtíč
jemný, jak můj kdysi byl,
kůže horká na dotek té tvé.
Z vůle já upletl si bič,
nikdy jej však nepoužil,
neb nejsi kořist, ale dar,
co není pro mne, ne!
Vnímáš své možnosti..
a i ten cit..
zda není pro TEBE,
protože se bojíš
přijmout jej
a nezranit *
..
Pěkná a i k přemýšlení
25.07.2022 13:57:15 | jenommarie