Cesta
Tak jako poutník, při cestě z Mekky,
možná jen větrem, hnaný list.
Hledajíc ticho, v dotycích
řeky,
prorok či na kříži, přibitý
Krist...
Snad někde hluboko, v zákoutích něhy,
leží co hledáš, osudu hlas.
Možná až s jarem, povolí
sněhy,
voda zas spojí, co rozdělil čas...
Přečteno 247x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, mkinka, Vivien, Stanislav32, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (6)