Pocity
Já dívám se kolem sebe,
vdechuji cizí pocity,
snad druhých duší třásně...
S příchutí pekla i nebe,
pocity ve mě splývají,
dechem pak tvořím básně...
Tak jako letní si oblohou,
obratník cestu zas krátí,
básně v těch cizích pocitech,
jednou se ke mě vrátí...
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Emily Říhová, Vivien, šerý, Marry31, CORONATION, paradoxy, mkinka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)