Mezi poupata moudrý kámen vklíní,
lipové lístky o ní mnoho ba míní.
Než dlaně s tváří v jedno splynou,
o duši zavadí jiná křivdou stinnou.
K odpuštění toliko intelektu třeba není,
z popela smítka prachu, z plamenu gejzír zlata,
láska jako kra studí, láska, láska nevyňatá.
Máš velmi zajímavé verše :)...a ten poslední...ten je obzvlášť hezký!
Budu se vracet :)...
04.08.2022 22:09:54 | ukrytá v máku