Půjdeme spolu kousek cesty
Jak ti, co náhodou se potkali
Když na své cestě únavou už klesli
A všechno kolem běžet nechali
Teď v prachu srovnáme své kroky
Druhému první bude oporou
A půjdem… Dny či roky?
To ani karty vědět nemohou
Ty cesty mají různou délku
Různý povrch, nesouhlasí směr
Vlastně jsou hodně jiné, vcelku
A přesto stojí za výběr
Tak jen si přeju, ať je dlouhý
Ten úsek, kterým můžem spolu jít
Než dojdeme někam na rozcestí
A budeme se muset rozloučit
Nerad se loučím ST**
I když jdu sám
Za jeden prst držím ...
Tu co rád mám
V prachu se brouzdám ...
A moc dobře vím
Když na nebe hledím ...
O ní, že sním.
06.08.2022 21:31:57 | Fialový metal
Ani já nemám ráda loučení
A proto navždy v srdci nosím
Ty, kteří mou lásku zažehli
Jen o jedno však osud prosím,
Aby mi ještě dlouho dovolil
Ozvěny kroků slyšet vedle sebe
Aby, než zas nás rozdělí,
Nechal nás spolu chvíli sedět
Děkuji ti, Vašku
07.08.2022 19:18:25 | Lexi