Píši Ti pohled od nikam,
protože právě tam,
s Tebou toužím být.
Nelámu si hlavu s adresou,
neboť zatím se zdá v nedohlednu,
a kdyby ne, nepsala bych Ti poštou.
Píši Ti pohled do nikam,
třeba že tam teď nejsi,
počká tam, než se objevíš.
Zatím mohu pouze snít...
Místo neznámých souřadnic,
jaké asi je?
Píše se ve hvězdách,
nad Prahou, starou známou stověžatou,
nad mořem a skalami,
olivovníky a růžovou plantáží.
Nad borůvčím u paloučku,
nad stropem velkého sálu.
Hrají valčík,
není čas počítat,
tančíme.
Pěkné, jednou částí mi to připomnělo tento citát: „Chybím ti někde, hledej mě jinde.
Někde se zastavím a počkám na tebe.“
28.08.2022 13:02:26 | jenommarie