Mé nekonečno
Možná kraj zámku st Michelle,
snad prašná cesta u Říma,
když kráčím, kráčím potiše,
skráň hladí ruka podzima...
Ve stínu štítu Eigeru,
po stopách dávno zašlých,
na západ, z jihu k severu,
snad vrásky tváře krášlí...
Cesta bez cíle, začátku,
had který kouše sebe,
nádech byl kdysi v počátku,
v konci snad noční nebe...
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: DH22, Marten, Fialový metal, Marry31, jenommarie, šerý, Stanislav32, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)