Barvy
Sám v cizím městě, já píši tuší,
o tom co cítím, co v duši tuším,
v představách kreslím,
jak Dalí dílo, s deštěm co padá, v v jedno se slilo.
Kontury tváře, křivky tvých boků,
vodou a štětcem, dokončím sloku.
Slovy co hladí, obtáhnu stíny,
barvy tvé duše, spojí se s mými...
Přečteno 265x
Tipy 13
Poslední tipující: DH22, Stanislav32, Marten, Psavec, Sonador, mkinka, rybka
Komentáře (4)
Komentujících (4)