Hledám tě v trávě zapomenutou
mezi dvěma topoly,
není mi do zpěvu
na březích soumraku,
nechám trávu prozpěvovat
a zmatenými úhly poletující chmýří
tiché modlitby zašeptá.
S deštěm ku mně se vrací
a já s tušením v srdci,
že na tvém ústí
zbyde ždibek mé bolesti.
Luky moc nerozumím proč jsi použil v předposledním verši ústí, jinak velmi citlivě napsáno... mluví :)
17.09.2022 22:38:16 | Malá mořská víla