Sen
Dnes jako včera, sním za dne,
ne v noci, v tichosti šera,
tak známý pocit...
O tajných přáních, i chybách vlastních,
vzpomínky na smutek, bolest i na smích...
Dnes jako zítra, chlad noci studí,
snad zvuky jitra, další sen
vzbudí...
Přečteno 300x
Tipy 12
Poslední tipující: Aramgad, DH22, Kan, Psavec, mkinka, Sonador, Stanislav32, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)