Podzim
Podzimní vítr, hraje si s listím,
déšť padá z nebe, snad duše čistí
Slzu co stéká, zachytils v dlani,
pro sebe šeptáš, zapomeň na ni
Myšlenka temná, v srdce se krade,
temná jak hrabě, hrabě de Sade
Podzimní vítr, pohladil tváře,
srdce se dotknul, odhalil lháře
Lháře co skrýval, před tebou sebe,
svou zimu v duši, své peklo, nebe...
Přečteno 248x
Tipy 14
Poslední tipující: DH22, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Nazarian, Stanislav32, Fialový metal, Frr, Marten, Marry31, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)