Než na mě zapomeneš,
dej mi prosím svou adresu,
abych mohla, za pět let,
projet kolem a vzpomínat.
Nebo až budu listovat,
svým starým seznamem,
projde mi Tvé jméno,
pod rukama, před očima.
Mihne se v mysli,
poodhalí cestu do tajů,
zmate mě svou starou vůní,
pozve k sobě na návštěvu.
Znovu uvidím Tvůj úsměv,
dám se do psaní dopisu,
do minulosti, kterou ale,
tenhle příběh nekončí.
I když minuly týdny,
stopy smyla voda,
děj se posunul, někam dál,
po tvářích mi ještě tančí slzy.