Mám drobnou prosbu,
než se vyplížíš,
počkej prosím až usnu.
Nechci se totiž dívat,
na prázdné místo,
které po Tobě zbyde.
Před spaním chci,
cítit Tvou přítomnost,
Tvé ruce a teplo.
Jen sledovat Tvé oči,
kochat se úsměvem,
vším, co k Tobě patří.
Zbožňuji ten pocit,
i když mě občas leká,
jak jsi mi drahý.
Když usínám osamotě,
myslím na sny, kde jsi,
za to vedle Tebe blažená.
prosím zůstaň ještě
Jestli to nebude láska :) Krásné :)
17.10.2022 21:24:07 | Narra
jo ten pocit znám
17.10.2022 20:31:05 | xoxoxo