Anotace: pro které žiji.
2022
Když popíjím kávu,
a šálek je poskvrněn.
Když v ásanách tělo plyne s dechem
a mysl nikam neutíká.
Když směji se od srdce,
když píší básní řádky,
do nichž vkládám své city.
A když hluboce miluji.
To jsou chvíle, pro které žiji,
ať jakkoliv ojedinělé z nich jsou některé.
To jsou chvíle, kdy jsem skutečně šťastná.
To jsou chvíle, kdy nacházím sama sebe.