Anotace: Báseň pro tento den
Uprostřed lesa
v stínu vzrostlých modřínů
za bzukotu lesních včel
a vůně rozsochatých sosen
jsem sama sebou.
Vzdálen je hluk města
křik klaksonů
lidské hemžení
svit neonů a obrazovek
věčný spěch.
Uprostřed lesa
chci tě potkat
vzít za ruku
políbit
být s tebou.
Uprostřed lesa
Ty a já
být sami sebou
být spolu
Být.