Mříže
Mé vlastní vězení
s příchutí neonu,
ocel, zlomit se nedá.
Po stěně maluji
na chvíli netonu,
barva, zůstává šedá...
Pod tíhou minula,
zas biji do zvonu,
duše, tiše se zvedá.
Seškrábu omítku,
i s kusy betonu,
najde, kdo stále hledá...
Přečteno 161x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Kan, mkinka, Matahaja
Komentáře (0)