Kam chodí víly spát
do mraků do mlhy
budí se brzy
Rosou oděné
deštěm i vánkem
znají tvá trápení
mohou i pomoci
Do lesů do strání
na lukách tancují
lehounké bytí
dech jako hedvábí
krátké je žití
Kde schovávají se víly?
Rozhlédni se, uvidíš je každou chvíli..
Krásný den, File
17.11.2022 14:35:58 | Emily Říhová