Anotace: ......
Po letním.... létání,
ve vzduchu -popel síru nahání.
Po klidu.......bouře,
v očích slzy selhání.
Po létu plném... radostí,
dere se strach a úzkosti.
Po nádherném..vzlétnutí,
dopad a smutek...leknutí.
Po vzrušení....z letu,
jen... z toho mého květu.
Po slunci...které hřálo,
jen strach...zbylo tak málo.
Po...štěstí...zklamání,
dere se v rty vyznání.
Po dnech ….nevšedních,
uváznutí v starostech-těch všedních.
Po slunci šed´,
ve vzduchu bouře ohnivá.
Po teple ...zima mrazivá,
jen srdce ví….že slunce...to slunce...vrátí teplo dní... .