Nebylo to v plánu
a nikdo neví kde ses vzal
prostě ses tu ukázal
jsi úplně jiný
jsi jeden ze sta
stavím Tě na piedestal
v rytmu Tvých rtů se náhle snadno dýchá
když vzala jsem Tě za ruku projela mnou pýcha
jako bys znal melodii
na kterou má duše umí zpívat
mé oči nemůžou se vynadívat
do vlasů jsi vpletl svoje jméno
a mé srdce
náhle odzbrojeno
znovu začlo vnímat
Nádherný text dívky v těle ženy, která spatřila v jiné byloSTi krásno jsoucí za hranicemi tělesných konstitucí tuctových lidí. Jde až o jakousi formu zbožštění.
Přeji Vám lásku i révy smyslnosti pohár či amforu
Zadumaný Marty
10.12.2022 05:02:43 | kudlankaW
Krásné
když se dvě duše z osamění ohřejí
a cítí mnohem víc.
To propojení kouzlem JE
hodně lásky milá Lioness. :)
06.12.2022 12:04:30 | jenommarie