Anotace: Krásný třetí Advent všem...
Svět ztichnul
Kraj pod příkrovem bílým rozjímá
Slunce došlo k bodu,
Odkud má se vracet
Je šero,
dnes noc vládu má
A ještě dlouho nebude ji ztrácet
Kam půjdeš
Všude zbudou stopy
Cestičky ve sněhu
a možná v srdcích malujou
Z jejich tras nikdo nepochopí
Kam chtěl jsi jít tou černou tmou
A z nebe dál se bílé vločky snáší
Tiše i tvoje stopy zapadnou
A jiné nohy vyšlápnou si další
Jen stopy v srdci zůstanou
Krásný
a pokojný adventní čas
i TOBĚ milá Lexi*.
Moc hezká
voní láskou
a klidem předvánoční krajiny. :)
13.12.2022 21:13:38 | jenommarie
Dotkla se a stopy zanechala...
Krásné Lexi, ráda jsem četla, děkuji
Krásný adventní čas (*)
12.12.2022 20:33:31 | Emily Říhová
Sněží, sněží, běháme stěží .) jééé
12.12.2022 18:27:07 | Constantine
Noc zdá se fialová
Bez hvězd
Bez Luny
Bez jiskření ...
Brouzdám se půlnocí
Rukavicí maluji pannu
A další
A další
V každé ulici
Do čerstvé vrstvy napadaných snů
Bílých vloček
Příběhů ...
Co nepřichází znenadání
A Jitřenka skrytá pod peřinou
Se zpět vrací.
12.12.2022 02:39:06 | Fialový metal