Může za to klokočí
Že mám pohled jinačí
Mám divné zájmy
A nejsou supertajný
Dík vzdávám španělské botě
Co čelí drcům a Nejistotě
Jinak by strom vánoční
Nedočkal se půlnoční
Přišli bychom o stratosféru
Kdy i skála prchne do hotelů
Těším se jak ratolístko
Na vánoční papír balící
Souhvězdími svítící
Šustící Nepoddajný
Na hvězdy naškubaný
Třesu se na mašle
Co na ně prozaik kašle
Opěvovat chci perníčky
Bílé vanilkové půlprstýnky
Tuším mámení pohovkou
Rozinkovou štědrovkou
Svařák se stane klávesnicí
Náladu odnesou si koledníci