Holky z kravína
pardon z korporátu říkaly,
že mladí mužové
se za starých časů
devadesátkových
mazaně chlubívali,
že mají firmu/y,
tím bez obrovské pokory aby
okouzlili dívky nevinné.....
To dnes
dávno nezabírá již.
Mámo,
on má firmu, on má s.r.o....
Ty blbko,
kam jsi kozy dala...
vždyť tam minimální výše vkladu
je pouhopouhá koruna jedna...
Přečti si ustanovení § 142 ZOK,
než si dáš s milencem vína lok.
Já za teplé místo v (ne)ziskovce či na úřadě,
šla bych dnes světa kraj.