2012
Střípky něžných vzpomínek
z prasklého zrcadla,
v jehož odrazu denně vídám tu dívku,
kterou stále dobře neznám,
odlétají větrem vdál.
Končí v poupatech předjarních,
neboť počátek nehlásí novou kapitolu;
již dříve, než otočí list,
dá duším znamení,
co zní jako hlas
uvnitř nás.