Závidím slunci
že hladit smí Tě po tváři
závidím měsíci
když Tvůj polštář ozáří
Závidím kyslíku
že doušky ho vdechuješ
závidím všem
na které se usměješ
Závidím vodě
když hladí Tě ve sprše
závidím větru
když ke své potěše
si pohraje s Tvými vlasy..
závidím všem
jež mají denně kousek Tvojí krásy
Předem se omluvám, más to krásné, avšak připomnělo mi to tu starou reklamu: Chtěl bych bejt mejdlo v koupelně Claudie Schifferový.)
31.12.2022 18:08:27 | Narragan
Milá Lioness,
připomnělo mi to toto: https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/urbankova-nada/zavidim-77081
To neznamená, že se mi to nelíbí, že to není autentické.
s přáním všeho dobrého do nového roku, mnoho nejen milostných "úspěchů"
K.
28.12.2022 10:51:25 | Kaj
krásná básnička to je .)
27.12.2022 09:22:57 | Constantine