Sbírka: Motýl třpyt do křídel pochytil
2011
na křídlech vážky
lehká a krásná se zdám
v hlubinách vodních
Tobě se odevzdám Pěkné
05.01.2023 06:23:08 | Bufik
pěkná, líbí se mi i haiku rodu ženského a poeticky romantického*
03.01.2023 21:41:59 | J's ..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?