Tobě

Tobě

Co je to vlastně radost
a co neštěstí,
kéž bych ti mohl dát,
trochu své bolesti.

Bolesti která vzrušuje,
hřebíky do dlaní,
mé prsty na šíji,
panenko na hraní.

Čtu v tobě pomalu,
jako ve snáři,
lehce tě drahá pohladit,
ostřím po tváři.

Znamení jedu, i mé radosti,
kousíček ti ji daruji,
s trochou bolesti...
Autor Noghthawk, 06.01.2023
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Koala, Sonador, šerý, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zajímavý, trochu psycho, ale DOOOOST DOBRÝ!!!

06.01.2023 13:12:26 | Koala

líbí

Ironická směs koření. Raději takový "dar" uvážit a pečlivě navážit.*

06.01.2023 04:21:59 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel