Lži
Slova co hladí, slova co bolí,
lži které do ticha, tvá ústa hodí.
Pocity samoty, pocity blízkosti,
ohlodán předsudky,
jak morek od kosti...
Nehledám lítost, ani tvůj soucit,
dvě různé srdce, nemohu soudit.
Mé i to tvoje, rozdílná cesta,
tvé jedno z tisíce, mé jedno ze
sta...
Přečteno 185x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Borecká, Stanislav32, Frr, Sonador, Psavec, Bufik
Komentáře (1)
Komentujících (1)