Umíš se dívat bez očí?
Než odpovíš rázným "ne",
chci Ti říct jaké to je.
Dlaněmi vidím Tvé teplo,
Tvůj zátylek, ruce, záda a hruď,
kam jen dosáhnu...
V uších se mi ozývá
každý záchvěv Tvého dechu,
střídá se i splývá s mým.
Prozrazuje Tě též vůně,
je pouze Tvá,
specifická jak jen může.
Nakonec Tvé rty a ústa,
mají chuť touhy,
a když líbáš mě poslepu...
...vidíš?