2011
Bloudím nocí, tmou
- tím černým závojem s kaňkami hvězd,
co je mi od počátku útěchou -
a doufám, že svůj sen v ní schopná jsem nalézt,
neboť nehodlám z provazu,
co mě k němu vzhůru táhne, slézt.
jsi bludička, bzz .)
11.01.2023 17:41:15 | Constantine
Hm..syrová flákota masa,takové něco i mě připomínající a nejen mě,dobrej text,krátkej a přece je v něm vše řečeno nějak natvrdo romanticky;)
11.01.2023 16:43:20 | xoxoxo