2011
Kdopak jsem?
Jsem střípek na křídlech,
kapkou moře,
co svou sílou rovná se hoře.
Schoulená v očích
třímám lék na malou z největší ran,
jako motýl polapený se třepotám,
když na řasách ti sedávám,
jsem nevinná, všemocná.
Půvabné :)
20.01.2023 22:03:45 | Narra