Příběhy jiných přestala jsem žít
Teď žiju s tebou, co znala jsem jen z knih
Od tebe slyším stokrát čtená slova
Prosím, nepřestaň je pro mne opakovat
Chci s tebou vlastní knihu psát
I když to není asi napořád
Napišme ještě spoustu stránek
O tom, co vlastně spolu máme
Jednou ji budu znovu číst
Každičký její krásný list
Až budu sedět sama pod lampou
Ozvěny slov pak nikdy neztichnou