Studenou ulicí
se vítr prohání
zahřej mě mé štěstí
foukni mi do dlaní
nebo mě obejmi
pusu mi dej
já přece vím
já dobře to vím
že jsi mé štěstí
ze všech to nej
a pořád mě hřej
Hřejivé to štěstí je :)
06.02.2023 12:35:13 | janet_desp
Nádherné štěstí
29.01.2023 02:39:16 | Bufik
Jejda to je milé, to tvoje štěstí.
28.01.2023 16:41:59 | Vivien
Viv díky myslím že se to docela povedlo
28.01.2023 19:12:26 | Fil
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?