Západu se líčka rdějí
Západu se líčka rdějí
jako dívka, jež se stydí
její slova u srdce hřejí,
ač jí dlouho nevidím
Červánek, jak srdce tvoje,
láskou se musí dmout
denně ho pošleš do boje,
aby našlo kdejaký kout
Červánek je tu mžik,
než po setmění zmizí
po nebi pluje mraků šik,
dokud nevyjde měsíc ryzí
Přečteno 199x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, mkinka, šerý
Komentáře (0)