Za nocí ti zpívám
Nechal jsem tě ať mi zpíváš,
Tichým hláskem ráno pták.
Ranní ptáče dál doskáče,
Nepomyslí na soumrak.
Ale soumrak ten se neptá
Ale soumrak přijde k nám
Ale soumrak ten nás zdeptá
Protože zas’ budu sám
Každou minutu cos zpíval
Byla jsem ti o kus blíž
Svými prsty otevírám
Kolem ptáčka jeho mříž.
Přečteno 194x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Houslistka, šerý, Psavec, Jan Kacíř, Sonador, Fialový metal, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)