Za úplňku
Vyšel úplněk nahý,
jenž hvězdy svádí
ač měl hodně snahy
jedna po druhé zradí
Obloha stříbrem poseta
hvězdy, jak perly bez nití
rozsypané visí do léta,
kdy už nemají sílu k žití
Od lesa lucerna vzplála
a stříbrným ohněm zahoří
však dívka se v noci bála
než se kruh úplňku vynoří
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: DuvtipnyCmelak, mkinka, Stanislav32, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)