O Valentýnu
Amorův šíp mne zraní,
když chlapeček vystřelí
o Valentýnu myslím na ní,
jinak by všichni lidé vymřeli
Vzbuď se v mrazivém jitru
do nebe srůstá slunce třpyt
dnešní den nosím tě v nitru,
když Amorek brousí šípu břit
Chci křičet z plna hrdla
svou lásku oznámit světu
však zem pod ledem ztvrdla
a slůvko sklouzlo z retu
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Koala, annanymsová, Fialový metal, mkinka, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (4)