Má rovnodennost
Nikdy se neděje nic, víčka,
se ve spánku hýbou,
teď je jen právě teď,
minulost, psaná je křídou.
S jarem dnes přišel déšť,
voda, co křídu smývá,
nechám ho tváří téct,
se slzou, v jedno ať splývá...
Přečteno 172x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)