Záměny
Kdo jsem já a kdo jsi vlastně ty,
duše, obtěžkané tíhou,
déšť jména dávno vymazal,
napsané na zeď křídou.
Radost i smutek jsou jen pocity,
smrtihlav, jen noční můra,
významy slov lze lehce zaměnit,
vždyť krví stromů
je smůla...
Přečteno 194x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Alala, mkinka, šerý, Marten
Komentáře (0)