Anotace: oči řeknou všechno
Tvé oči...bránou do nebe
aspoň se to zdá...
Nepoznám je už od sebe
jsem to asi já...
Koukám do nich tak dlouho že
se asi už topím..
Jak ti někdo může říct ne -
- nikdy nepochopím.
Tak proč neuhneš pohledem?
Asi je to jasné
Proč jen končit tenhle sen?
Vždyť je to tak krásné...
Když vidím tvou duši
koukat do té mé
a cítím srdce bušit
jak znovu ožije
Velice se mi to líbí - páč LÁSKA ;)
Děkuji velmi a přeji krásný den, milá Laro s tečkou ;)
16.04.2023 16:16:56 | Ondra