Návrat
Zas kráčím po cestě
do skal,
vítr mě hladí,
tak jako kdysi.
7 let uplynulo
a řeka která se neptá,
teče dál,
bez začátku a konce.
Žádné výčitky
ani slova kdyby a proč,
jen ticho a pocit,
návratu domů...
Přečteno 186x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, Alala, Psavec
Komentáře (0)