Anotace: .. jedna archivní z ledna
Jen Tě v dáli
či na fotce spatřím
stačí snad i myšlenka
..a už Ti celá patřím
Každej atom mojí bytosti
touží po Tvý blízkosti
Jako v sametový extázi
propadám se skrze chvění
vibrují mi vnitřnosti
je to jako rozednění
Jako rozednění citu
tam kde dosud byla tma
tam kde dosud bylo šero
Tu jsou světla Tvojich očí
obrys.. prostě Tvoje tělo
Mě z Tebe uvaří se
snad jednou každá kapka krve
nikdo nevzbuzuje ve mě to
co Ty hned na poprvé
Nechávám se poblouznit
Tvojí pusou hebkou
nechávám se okouzlit
horkým dechem Tvým
Už se mě prosím
znovu dotkni
Neb se v té touze
u t o p í m
Páni, Lio
ten muž či bytost v Tobě rozehrává neskutečný gejzír vášní!
Molotov je proti Tvému idolu, jen prskavkou v dlani dospělce…
Jen tak dál!
10.06.2023 14:22:44 | kudlankaW
Ranní mlhou se k Tobě prokousávají reflektory očí seubjektu Tvého zájmu a Ty se nebojíš, že Tě přejede, ale že utopíš v plné nádrži jeho touhy.
Promiň, to je má nejapná obraznost.
Ve Tvých posledních dvou básních necháváš nahlídnout jak je to z té druhé, ženské strany. Děláš to navíc neotřele, originálně. Je to autentické, krásné. Je to k závidění?
26.05.2023 09:01:34 | Kaj
Hezká, nikoli nejapná obraznost Kaji :)
Neřekla bych k závidění.. Autentické snad ano, vždyť jde o mé vlastní popisy mých vlastních pocitů..
27.05.2023 18:25:08 | Lioness